STRATO® fås i udgaver til 25, 50, 100, 500 lejemål samt i en ubegrænset udgave. Medlem/ventelisten, kreditorkartoteket og bygningsvedligeholdelsen kan tilvælges. Endvidere kan tilvælges WEBservice og Api, som gør det muligt for administrators klienter at udtrække data ved brug af en internetbrowser.

STRATO® kan leveres med et vilkårligt antal brugerlicenser. STRATO® kan installeres i alle former for netværk, hvis systemet skal tilgås af flere brugere. Hvis man kun ønsker et system til en enkelt bruger, kan STRATO® installeres på en standalone PC.

STRATO® leveres i version 3.50 med Absolute databasen.

Som PC platform kan anvendes den danske version af Microsoft Windows 2000 eller alle efterfølgende windows versioner. STRATO® er integreret med Microsoft Office. Det anbefales at bruge den danske version. Microsoft Office 2000 samt alle efterfølgende office versioner kan anvendes.

For at opnå den bedste performance bør STRATO® installeres på en terminalserver. Serveren kan være placeret hos administrator eller den kan være hosted. Man får endvidere den fordel at STRATO® kan tilgås ved brug af en internetbrowser. Der er således ingen geografisk begrænsning i anvendelsen af systemet.

WEBservice er et modul, som kan tilvælges. Administrator kan i dette modul give sine klienter adgangsrettigheder til informationer i STRATO®. Dette kan f.eks. være bestyrelsesmedlemmer, der på denne måde får online adgang til saldobalancer via en internetbrowser.

Api er et modul, som kan tilvælges. Modulet bruges til at programmere individuelle løsninger til WEBservice. Med Apimodulet får man i princippet adgang til alle data i STRATO®. Dermed kan administrator give en hvilken som helst interessent adgang til diverse data via en internetbrowser.

Brug Kontakt for rekvisition af yderlige oplysninger om STRATO®.