Abonnement:
Med et STRATO®  abonnement er der adgang til vores hotline 39 62 78 30, hvor vores eksperter står til rådighed på alle hverdage kl. 8.30 - 16.00, fredage dog kl. 8.30 - 15.00.

I abonnementet indgår også en opdateringsordning, som tilgodeser lovændringer såvel som nyheder i STRATO®  som helhed. Vi opdaterer således standardiserede formularer som f.eks. lejekontrakter samt andre skrivelser som f.eks. påkravsbreve. Der udsendes opdateringer 2 gange om året.

Undervisning:
Vi tilbyder undervisning i alle dele af STRATO®  såvel som de tilstødende produkter som Microsoft Word og Excel.

Udvikling:
Såfremt brugeren ønsker en funktionalitet, der ikke er indeholdt i standardudgaven af STRATO® , kan vi indgå i et projektsamarbejde ved udvikling af specielle løsninger.

Breve/regneark/rapporter:
Såfremt brugeren ikke selv ønsker at opsætte diverse skabeloner til f.eks. Word, Excel og Rapportgeneratoren, kan vi levere skabeloner på basis af brugerspecifikationer.

Forum:
EBC products tilbyder et internet brugerforum for stratobrugere på brugerens egen computerskærm. Her kan man udveksle erfaring om brugen af STRATO® . En bruger kan starte en diskussion med et nyt indlæg eller brugeren kan deltage i en eksisterende diskussion og svare på et givet indlæg. Forum placerer ERFA-aktiviteten på skrivebordet.

ERFA-grupper:
Et alternativ til brugerforum kan være ERFA-møder. Her mødes man med ligesindede til diskussion af emner, der har fælles interesse. ERFA-grupperne er brugerstyret men EBC products tilbyder at hjælpe interesserede med kontakt til eksisterende grupper eller til oprettelse af nye grupper. Et vigtigt formål er, at man kan diskuttere og foreslå ny funktionalitet til STRATO.


Kontakt:
Kontakt os venligst på adressen
ebc@strato.dk  eller brug Kontakt -siden og vi vil sørge for at svare hurtigst muligt.


Links:
I STRATO®  findes en omfattende udveksling af data med andre systemer. Herunder findes links til en række interessante websteder.

Nets Denmark A/S, Lautrupbjerg 10, 2750 Ballerup www.nets.eu
Viterra Energi Service A/S, Brydehusvej 13, 2750 Ballerup www.clorius.dk
Brunata A/S, Vibevej 26, 2400 København NV www.brunata.dk
Varmekontrol, Korsgade 8, 9000 Aalborg www.varmekontrol.dk
Ejendomsforeningen Danmark, Nørre Voldgade 2, 1006 København K www.ejendomsf.dk


Downloads:
Oplysninger om de følgende downloads fås i vores supportafdeling. Downloads vil man normalt udføre, når man anvender STRATO® . STRATO®  etablerer selv internetforbindelsen og giver brugeren besked om relevante opdateringer. STRATO®  indeholder en omfattende downloadfunktion, som giver adgang til information af enhver art (Bulletiner, Wordskabeloner, Excelregneark mm.).  Kør aldrig det valgte downloadprogram direkte fra internetbrowseren men gem først downloadprogrammet og kør det derefter fra f.eks. Windows Explorer. Brug altid højreklik på programmet og vælg 'Kør som administrator'. 

Download STRATO 3.40 (Der skal anvendes downloadkode) NetInstallation
Download STRATO 3.40 opdatering (Kun for abonnenter) NetUpdate
Download STRATO 3.40 InternetSupport InternetSupport
Download STRATO brugerforum Forum
Download STRATO 3.50 (Der skal anvendes downloadkode)   NetInstallation35
Download STRATO 3.50 opdatering (Kun for abonnenter) NetUpdate35
Download STRATO 3.50 InternetSupport   InternetSupport35
Download STRATO fjernskrivebord (forældet) Fjernkontrol
Download TeamViewer TeamViewer_Setup_x64.exe